HomeUncategorizedHur man lagar perfekta auberginer: knep du inte bör glömma

Hur man lagar perfekta auberginer: knep du inte bör glömma

Även om det fortfarande finns en möjlighet att njuta av läckra och högkvalitativa auberginer till ett överkomligt pris, är det värt att dra nytta av..

Rätter tillagade med dessa produkter är alltid ett nöje att servera..

Därför är det värt att känna till några hemligheter som gör att du kan laga perfekta auberginer, säger vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova.

Vilka är dessa hemligheter?

Salt behövs inte längre

Om vi ​​pratar om kvalitetsauberginer, har de inte längre problemet med bitterhet.Denna smak är karakteristisk endast för mycket miniatyrgrönsaker av en speciell sort.

Därför behöver du inte slösa bort din tid på detta förberedande stadium.

Ugn

Många gillar stekta auberginer, men i ugnen blir de ännu mer smakrika och av hög kvalitet.Det är bäst att baka hela produkten i ugnen, skära den i två halvor.

Stärkelse med mjöl

Båda komponenterna bör tas i lika delar och användas som panering.Dessa auberginer absorberar inte för mycket olja och är goda och krispiga.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna