Även om det fortfarande finns en möjlighet att njuta av läckra och högkvalitativa auberginer till ett överkomligt pris, är det värt att dra nytta av..
Rätter tillagade med dessa produkter är alltid ett nöje att servera..
Därför är det värt att känna till några hemligheter som gör att du kan laga perfekta auberginer, säger vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova.
Vilka är dessa hemligheter?
Salt behövs inte längre
Om vi pratar om kvalitetsauberginer, har de inte längre problemet med bitterhet.Denna smak är karakteristisk endast för mycket miniatyrgrönsaker av en speciell sort.
Därför behöver du inte slösa bort din tid på detta förberedande stadium.
Ugn
Många gillar stekta auberginer, men i ugnen blir de ännu mer smakrika och av hög kvalitet.Det är bäst att baka hela produkten i ugnen, skära den i två halvor.
Stärkelse med mjöl
Båda komponenterna bör tas i lika delar och användas som panering.Dessa auberginer absorberar inte för mycket olja och är goda och krispiga.