HomeUncategorizedHur man steker fisk utan lukt: de viktigaste hemligheterna avslöjade

Hur man steker fisk utan lukt: de viktigaste hemligheterna avslöjade

När man steker fisk, stöter många på problemet med en speciell lukt..

Även om du har en bra huva installerad kan aromen fortfarande vara ihållande och stark..

I det här fallet är det bättre att i förväg tänka på alternativ som kommer att rädda dig från det här problemet, säger vår tidnings matlagningsexpert, kock Yulia Arkhipova.

Vilka hemligheter är värda att veta?

Typ av fisk

Det är viktigt att komma ihåg att flodfisk har den starkaste och mest stickande lukten.Av denna anledning är det viktigt att förbereda det på ett speciellt sätt för att bli av med aromen.

Men havsfisk har praktiskt taget ingen lukt.

Mjölk

Denna metod kommer inte bara att hjälpa till att neutralisera själva lukten, utan också eliminera eventuella obehagliga smaker.Detta är den perfekta stekpreparatet för flodfisk.

Det räcker att lämna produkten i en skål med mjölk i bara 15 minuter.

Citron

Denna metod är lämplig för både flod- och havsfisk.Du kan tillsätta citronsaft i marinaden.Du kan gnugga fisken med en citronskiva innan tillagning.

Eller så kan du lägga en skiva citrusfrukt i bitar under stekningen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna