HomeUncategorizedHur man lagar potatispannkakor med en vacker färg: de viktigaste knepen avslöjas

Hur man lagar potatispannkakor med en vacker färg: de viktigaste knepen avslöjas

För att potatispannkakor ska kunna serveras med stolthet till bordet måste de ha en vacker färg..

Resultatet är inte alltid så perfekt..

Därför är det värt att veta om hemligheterna som gör att du kan förbereda en maträtt med en spektakulär färg, säger vår tidnings matlagningsexpert, kock Yulia Arkhipova.

Vilka knep bör du känna till?

Använd din båge korrekt

Det är känt att denna komponent kan skydda potatispannkakor från att mörkna, men den måste användas korrekt.För att göra detta passeras grönsaken genom en köttkvarn och blandas omedelbart med hackad potatis.

I det här fallet kommer färgen definitivt att vara spektakulär.

Gräddfil

Detta knep används av många kockar som lyckas servera vackra gyllenbruna potatispannkakor.Du behöver bara lägga till ett par små skedar gräddfil till beredningen.

Citroner

En liten mängd citronsaft räcker för att bevara den spektakulära färgen på maträtten.Det finns ingen anledning att vara rädd för utseendet av surhet: det kommer inte att finnas någon antydan till smak.

Tveka inte

Ju längre potatispannkakorna står kvar i köket, desto större är chansen att potatisen mörknar.Försök därför att förbereda rätten direkt.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna