Om fisken steks av en amatör, kommer en skorpa av hög kvalitet aldrig att dyka upp på den: denna färdighet är endast tillgänglig för erfarna kockar..
Skorpan ska vara snyggt färgad, krispig och tunn..
Tack vare detta ökar smaken av godbiten märkbart, noterade kulinarisk expert i vår tidning, kocken Yulia Arkhipova.
Vilka 3 skorphemligheter hjälper hemmafruar?
Torkning
Det är känt att fisk behöver tvättas och rengöras, vilket gör den blöt.En sådan produkt kan aldrig förberedas korrekt.Därför måste fisken torkas ordentligt före tillagning.
’Mjöl slöja’
Det är nödvändigt att kombinera vetemjöl, utvalda kryddor och salt, blanda och placera i en plastpåse.Därefter skickar vi fiskbitarna och börjar skaka.
Den resulterande paneringen blir perfekt, vilket resulterar i en skorpa.
Fräsning
Du bör aldrig lägga fisk i en otillräckligt uppvärmd stekpanna med en liten mängd olja: du kommer helt enkelt att förstöra produkten.Pannan måste vara varm, och oljelagret måste vara minst sju millimeter.