För att potatispannkakor ska kunna serveras med stolthet till bordet måste de ha en vacker färg..
Resultatet är inte alltid så perfekt..
Därför är det värt att veta om hemligheterna som gör att du kan förbereda en maträtt med en spektakulär färg, säger vår tidnings matlagningsexpert, kock Yulia Arkhipova.
Vilka knep bör du känna till?
Använd din båge korrekt
Det är känt att denna komponent kan skydda potatispannkakor från att mörkna, men den måste användas korrekt.För att göra detta passeras grönsaken genom en köttkvarn och blandas omedelbart med hackad potatis.
I det här fallet kommer färgen definitivt att vara spektakulär.
Gräddfil
Detta knep används av många kockar som lyckas servera vackra gyllenbruna potatispannkakor.Du behöver bara lägga till ett par små skedar gräddfil till beredningen.
Citroner
En liten mängd citronsaft räcker för att bevara den spektakulära färgen på maträtten.Det finns ingen anledning att vara rädd för utseendet av surhet: det kommer inte att finnas någon antydan till smak.
Tveka inte
Ju längre potatispannkakorna står kvar i köket, desto större är chansen att potatisen mörknar.Försök därför att förbereda rätten direkt.