HomeUncategorizedHur man steker fisk med en krispig skorpa: erfarna kockar har avslöjat...

Hur man steker fisk med en krispig skorpa: erfarna kockar har avslöjat 3 hemligheter

Om fisken steks av en amatör, kommer en skorpa av hög kvalitet aldrig att dyka upp på den: denna färdighet är endast tillgänglig för erfarna kockar..

Skorpan ska vara snyggt färgad, krispig och tunn..

Tack vare detta ökar smaken av godbiten märkbart, noterade kulinarisk expert i vår tidning, kocken Yulia Arkhipova.

Vilka 3 skorphemligheter hjälper hemmafruar?

Torkning

Det är känt att fisk behöver tvättas och rengöras, vilket gör den blöt.En sådan produkt kan aldrig förberedas korrekt.Därför måste fisken torkas ordentligt före tillagning.

’Mjöl slöja’

Det är nödvändigt att kombinera vetemjöl, utvalda kryddor och salt, blanda och placera i en plastpåse.Därefter skickar vi fiskbitarna och börjar skaka.

Den resulterande paneringen blir perfekt, vilket resulterar i en skorpa.

Fräsning

Du bör aldrig lägga fisk i en otillräckligt uppvärmd stekpanna med en liten mängd olja: du kommer helt enkelt att förstöra produkten.Pannan måste vara varm, och oljelagret måste vara minst sju millimeter.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna