HomeUncategorizedHur man tar bort lök från bitterhet utan betning: inte alla hemmafruar...

Hur man tar bort lök från bitterhet utan betning: inte alla hemmafruar vet

Om vi ​​behöver använda färsk lök i en färdig maträtt kan ett allvarligt problem uppstå..

Faktum är att denna grönsak kan ha en mycket ihållande och märkbar bitter smak..

Detta kommer helt enkelt att förstöra maträtten, eftersom det kommer att finnas en obalans mellan komponenterna, konstaterar vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.

Oftast rekommenderas det att tillgripa processen att sylta grönsaker.Om den här metoden inte passar dig av någon anledning, kan du överväga alternativa alternativ.

Vilka kan du använda?

Isvatten

En enkel och praktisk metod som du säkert kan prova.Hacka grönsaken.Lägg den sedan i en behållare med kallt vatten och is.

Efter cirka 15 minuter kan du rinna av vattnet och använda löken.

Salt

Grovt salt kommer också att klara uppgiften idealiskt.Kombinera hackad lök med denna ingrediens och vänta inte mer än 15 minuter.

Löken måste sköljas under vatten och du kan börja laga mat.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna