HomeUncategorizedVad man ska göra för att förhindra att potatis för hash brown...

Vad man ska göra för att förhindra att potatis för hash brown mörknar: kulinariska hemligheter

Varma potatispannkakor ska inte vara blågröna, utan gyllene, men oftare händer det motsatta..

Detta händer eftersom potatis har egenskapen att mörkna.Detta är inte ett problem alls, du behöver bara veta vilken produkt du ska lägga till den hash brown-blandningen..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss vad vi skulle lägga till.

Kulinariska hemligheter

Det är bättre att använda stärkelsehaltiga knölar för potatispannkakor – norrsken, tillhörigheter och andra.De mörknar dock ganska snabbt efter att du rivit potatisen.

Men detta kan undvikas genom att tillsätta en matsked färsk citronsaft.

Om du inte har citron duger äppelcidervinäger.

Ingredienserna läggs inte till den färdigberedda massan, utan bara till den hackade potatisen.

Blandningen ska få brygga, varefter överflödig potatisjuice ska rinna av och du kan fortsätta laga mat.

Du kan också lägga riven lök till potatisen, vilket kommer att förhindra att potatisen missfärgas.

Dessutom lägger hemmafruar till riven zucchini, pumpa, morötter eller färska örter till potatispannkakablandningen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna