HomeUncategorizedVad kan du lägga till när du steker potatis: kockarna har avslöjat...

Vad kan du lägga till när du steker potatis: kockarna har avslöjat sina huvudsakliga hemligheter

Om du lär dig att steka potatis läckert, kommer det att göra ditt liv mycket enklare: om du vill skämma bort din familj med en högkvalitativ och billig rätt, så kommer det alltid att finnas ett anständigt alternativ tillgängligt..

För att potatis ska bli mer välsmakande måste du använda vissa komponenter..

Kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert, talade om vilka tillsatser som kommer att förbättra smaken och kvaliteten på en maträtt.

Vad kan jag använda?

Currypulver

Detta är ett beprövat alternativ som ger stekt potatis den perfekta aromen, en behaglig antydan till smak och en vacker färg.Om du inte har curry kan du byta ut det mot gurkmeja eller paprika.

Salo

En bit ister ska smältas ihop med smör.Ingen kommer att kunna motstå sådan aromatisk stekt potatis.

Smör

Men denna komponent är ’ansvarig’ för utseendet på skorpan.Du kan introducera den redan från början genom att smälta den med smör.Eller så kan du bara lägga till en liten bit ungefär halvvägs genom stekningen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna