Många har hört att ingefära har en unik sammansättning, på grund av vilken den kan ha en imponerande effekt på kroppen..
Men i de flesta fall använder vi det bara som huvudkomponent för drycker, vilket inte tillåter dess fördelaktiga egenskaper att utvecklas fullt ut..
Därför är det värt att lära sig om hur du kan använda produkten i matlagning, kocken Yulia Arkhipova, en expert på matlagningsområdet i vår tidning, delade subtiliteterna.
Hur kan du använda ingefärsrot?
Kycklingrätter
Fjäderfä är bra på många sätt, men det har en betydande nackdel: det har en svag smak som måste betonas med kryddor.Ingefärapulver är idealiskt.
Alla risbaserade rätter
När du lagar risrätter kan ingefära användas i färsk, inlagd och pulveriserad form.Produkten avslöjar perfekt smaken av ris.
Baljväxter
Ingefärsrot passar särskilt bra när man lagar rätter från olika sorters linser och ärter.Men alla andra typer av baljväxter fungerar bra med produkten.