HomeUncategorizedVilka kryddor är idealiska för stekt kyckling: de bästa alternativen nämns

Vilka kryddor är idealiska för stekt kyckling: de bästa alternativen nämns

Stekt kyckling kan lätt klassas som en enkel rätt, men det betyder inte att ens en så välbekant mat inte kan serveras på ett intressant sätt..

Till exempel kommer en väl vald sammansättning av kryddor att förvandla fågeln till oigenkännlighet..

Därför rekommenderar vår tidnings expert på matlagningsområdet, Yulia Arkhipova, att uppmärksamma de bästa alternativen.

Vilka kryddor att välja till stekt kyckling

Med paprika och koriander

I det här fallet rekommenderas det att behandla fågeln med de utvalda kryddorna innan stekning och vänta en halvtimme innan värmebehandling.

Det är bäst att kombinera inte bara paprika och koriander, utan även lägga till lite gurkmeja för färg och granulerad vitlök för smak.

Alternativ för gourmet

I det här fallet rekommenderas det också att först krydda kycklingen och först därefter börja stekprocessen. 30 minuter räcker för marinering.

Om du anser dig själv vara en gourmet bör du välja en kombination av timjan, rosmarin, varm paprika och en liten mängd paprika för att steka kyckling.

En sådan fågel kommer inte att lämna någon oberörd.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna