Alla erfarna kockar vet att kryddor alltid kan göra vilken maträtt som helst så god och välsmakande som möjligt.
Kryddor gör inte bara matens dofter magiska, utan ger också en speciell touch av smak.
Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt valet av kryddor när du bakar kyckling, klargör vår tidnings matlagning och kulinariska expertkock Yulia Arkhipova.
Vilka kryddor du bör vara uppmärksam på
Det är värt att komma ihåg att de perfekta alternativen för kyckling i ugnen kommer att vara lökpulver och granulerad vitlök.De kommer perfekt att avslöja fågelns smak och accentuera dess styrkor.
Därför bör de användas utan att misslyckas.
Salvia passar bra med kyckling i ugnen.Det kommer att göra maträtten av inte sämre kvalitet än i en restaurang.Du behöver bara lite salvia.
Alla sorters paprika är bra alternativ.Den som vill ha det kryddigt kan använda chili, cayennepeppar och mald jalapeño.Andra kan nöja sig med rosa, citron och vit paprika.
Torkad basilika harmonierar också bra med kyckling i ugn.
Tidigare berättade vi om huruvida du behöver lägga till paprika och tomater i borsjtj.