Det är synd för många att inse, men detta är ett uppenbart faktum: vi går upp i vikt på grund av överätande..
Vi äter det mesta av vår mat hemma..
Därför är det värt att veta vilka vanor under matlagningsprocessen som orsakar viktökning, säger vår tidnings expert inom matlagning och matlagning, kocken Yulia Arkhipova.
Vilka vanor pratar vi om?
Majonnäs och andra såser
Det är viktigt att förstå att såser och såser är en valfri komponent i rätten.Däremot innehåller de ett stort antal kalorier.
Om du blir för medtagen av såser och såser kan du gå upp i övervikt.
Förtjockningsmedel
Hemmafruar tänker ofta på hur man gör de första rätterna tjockare, även om de per definition borde vara flytande.Olika kaloririka livsmedel används som förstör figuren.
Därför bör du vara mindre intresserad av mannagryn, mjöl och stärkelse.
Kärlek till stekning
Om man jämför kaloriinnehållet i stekta, kokta och bakade rätter blir skillnaden enorm.Därför bör du ändå undvika att steka.
Detta kommer att förbättra kroppens tillstånd och låta dig behålla din figur.
Tidigare har vi pratat om hur citroner kan användas i matlagning.