HomeUncategorizedVilka 3 misstag görs ofta när man lagar kebab: inte alla värdinnor...

Vilka 3 misstag görs ofta när man lagar kebab: inte alla värdinnor vet

Shish kebab bör tillagas på ett ansvarsfullt sätt, eftersom den lätt kan förstöras.

Det räcker med ett par misstag för att rätten inte längre ska vara av hög kvalitet.

Därför ska du akta dig för tre stora fel, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kock- och matlagningsexpert.

Vilka är de?

Användningen av vinäger

Många hemmafruar är fortfarande övertygade om att vinäger är viktigt för att göra mjuka och saftiga kebab.Detta är ett misstag.Tvärtom kan användningen av denna komponent lätt förstöra skålen.

Istället för klassisk vinäger bör du använda balsamvinäger eller vinäger.

Användning av marinad i tillagningsprocessen

Vissa människor använder marinaden i det ögonblick köttet redan är på spettarna.Detta är ett stort misstag.Det kan resultera i en hård och ohälsosam skorpa.

Mått och dimensioner

Det är värt att initialt dela upp köttet i medelstora bitar.En kebab som är för stor kommer inte att laga mat inuti, små bitar blir smaklösa.

Det är också värt att skära köttet lika.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna