HomeUncategorizedVi lagar rödbetor i bara 15 minuter - du behöver inte vänta...

Vi lagar rödbetor i bara 15 minuter – du behöver inte vänta en hel timme: metoden för avancerade hemmafruar

Visste du att rödbetor kan tillagas mycket snabbare än vanligt? Istället för en timme – bara 15 minuter..

Hur man sparar tid – föreslog av experten från onlinepublikationen BelNovosti, kocken Yulia Arkhipova..

Det viktigaste i denna fråga är att inte ta rödbetor som är för stora, du måste välja en medelstor storlek.

Innan du lagar mat, skölj noga med en svamp för att ta bort det översta lagret.Det finns ingen anledning att rengöra den, och färgen kommer inte att förloras mycket.

Kom ihåg: du kan inte skära av svansen, annars kommer all juice att läcka ut i vattnet.

Och du bör inte tillsätta salt, eftersom salt kokar grönsaker längre.

Det är vad vi gör.Ställ först och främst en kastrull med vatten på spisen och låt koka upp.

Sedan skickar vi dit våra rödbetor, så att vattnet helt täcker dem.

Koka på hög värme utan att täcka pannan med lock.

Om du inte är nöjd med lukten som härrör från processen, kan du lägga brödskorpa i pannan.

Efter 15 minuter, doppa betorna i kallt vatten med is – detta kommer att svalna snabbare.Det rekommenderas att förvara det i sådant vatten i 5 till 7 minuter.

Det är faktiskt allt.Efter att ha ’badat’ i kallt vatten kommer rödbetorna att rengöras mycket snabbare.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna