Att förbereda mjuka och fluffiga pajer med kål är inte svårt om du kan några nyanser..
Receptet på läckra pajer med kål berättas av Yulia Arkhipova, en expert i nätverkspublikationen Belnovosti inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klassen.
Hur man lagar pajer med kål
Låt oss börja med fyllningen.Hacka kålen fint, häll kokande vatten i en stor kastrull, täck med lock och låt stå i 5-10 minuter.
Skär löken i fjärdedelar och fräs tills den är genomskinlig.
Vi överför kålen till en sil, låt den svalna lite, krama den ordentligt och överför den till löken.
Tillsätt salt, svartpeppar och en bit smör.Så fort smöret smält, stäng av spisen.Fyllningen är klar, låt den svalna.
Låt oss nu göra testet.Tillsätt 3 gram torr jäst till 500 milliliter varm kefir, blanda och låt stå i några minuter.
Bryt ett ägg i en skål, tillsätt en jämn tesked salt, en matsked socker, 50 milliliter vegetabilisk olja (luktfri), rör om tills det är slätt, tillsätt kefir med jäst.
Tillsätt det siktade mjölet i delar, glöm inte att lägga till en jämn tesked läsk.
I slutet av knådningen, tillsätt en bit smör i delar.Degen ska stå på en varm plats i 30-40 minuter.
Du måste steka pajerna på medelvärme.Om du lagar mat på hög nivå kommer de att brännas och förbli råa inuti.
Tidigare berättade experten hur man lagar zucchinisoppa.