HomeUncategorizedVi kokar eller steker inte kålen för fyllningen: vi förbereder fluffiga pajer...

Vi kokar eller steker inte kålen för fyllningen: vi förbereder fluffiga pajer med kål – de blir väldigt mjuka

Att förbereda mjuka och fluffiga pajer med kål är inte svårt om du kan några nyanser..

Receptet på läckra pajer med kål berättas av Yulia Arkhipova, en expert i nätverkspublikationen Belnovosti inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klassen.

Hur man lagar pajer med kål

Låt oss börja med fyllningen.Hacka kålen fint, häll kokande vatten i en stor kastrull, täck med lock och låt stå i 5-10 minuter.

Skär löken i fjärdedelar och fräs tills den är genomskinlig.

Vi överför kålen till en sil, låt den svalna lite, krama den ordentligt och överför den till löken.

Tillsätt salt, svartpeppar och en bit smör.Så fort smöret smält, stäng av spisen.Fyllningen är klar, låt den svalna.

Låt oss nu göra testet.Tillsätt 3 gram torr jäst till 500 milliliter varm kefir, blanda och låt stå i några minuter.

Bryt ett ägg i en skål, tillsätt en jämn tesked salt, en matsked socker, 50 milliliter vegetabilisk olja (luktfri), rör om tills det är slätt, tillsätt kefir med jäst.

Tillsätt det siktade mjölet i delar, glöm inte att lägga till en jämn tesked läsk.

I slutet av knådningen, tillsätt en bit smör i delar.Degen ska stå på en varm plats i 30-40 minuter.

Du måste steka pajerna på medelvärme.Om du lagar mat på hög nivå kommer de att brännas och förbli råa inuti.

Tidigare berättade experten hur man lagar zucchinisoppa.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna