HomeUncategorizedVarför lägga till keso, kanel och socker till kotletter: du kommer att...

Varför lägga till keso, kanel och socker till kotletter: du kommer att bli förvånad

Om du säger till en oinvigd person att du kan lägga till kanel, keso och socker i kotletter, kommer han att bestämma sig för att det finns något slags misstag här..

Dessa komponenter är mer som dessertkomponenter..

Vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, konstaterar dock att dessa är välkända hemligheter för att förbättra kvaliteten på kotletter.

I vilka fall introduceras dessa produkter?

Kanel

En nypa av denna krydda kan säkert läggas till hackade fläskkotletter.I det här fallet blir maträtten otroligt välsmakande och aromatisk.

Socker

Detta är en universell hemlighet, så du kan lägga till socker till alla typer av malet kött.Först och främst kommer det att göra köttet mycket godare.

Sockers andra roll är att ge kotletterna den otroliga skorpan.

Keso

Det läggs till kycklingkotletter.Resultatet är en fluffig, saftig och aptitretande rätt.Men när du använder keso behöver du inte lägga till bröd.

Keso tas med genomsnittlig fetthalt.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna