HomeUncategorizedVarför lägga till en blandning av mjöl och smör till soppan: så...

Varför lägga till en blandning av mjöl och smör till soppan: så här kommer rätten att bli – en anteckning för gourmeter

När de lagar soppa använder många kockar en mycket intressant tillsats..

Vi talar om en massa som innehåller två produkter: vetemjöl och smör..

Tack vare olja-mjölblandningen får soppan en idealisk konsistens och en ljusare smak.

Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock och bagare i den fjärde kategorin, talade om ett intressant kulinariskt trick.

Hur man förbereder smör-mjölblandningen ordentligt

Ta en liten men tillräckligt djup behållare och lägg en matsked mjukt smör i den.

Skicka samma mängd mjöl dit.

Blanda innehållet i behållaren väl och häll den resulterande massan med kall buljong (4 msk är tillräckligt.l.).

Blandningen måste röras om igen tills klumparna är helt avlägsnade.

Den resulterande vätskan ska hällas i soppan som förbereds.Detta bör göras ungefär en kvart innan tillagningen är slut.

Vad kommer tillsatsen att göra med soppan?

Tack vare smör och mjöl blir rätten mycket tjockare och mer mättande.

Dessutom kommer soppan att bli väldigt aptitretande.

En viktig punkt: det finns ingen anledning att lägga till olja-mjölblandningen till den första rätten, som innehåller spannmål och pasta.

Men användningen av denna tillsats när du förbereder någon annan soppa är välkommen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna