Är du trött på vanliga kotletter? Försök sedan ge rätten en annan smak.
Att uppnå det önskade resultatet är mycket enkelt: lägg bara en extra ingrediens till den hackade kotletten..
Vi pratar om bovete.Tack vare denna komponent kommer en välbekant maträtt att uppdateras.
Koteletterna kommer att bli mycket smakrika, möra och friska.
Idén delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagningsområdet, en kock och en fjärdeklassig bagare.
Hur man lagar kotletter med bovete
Först måste du koka spannmålen.För ett glas bovete bör det finnas två och ett halvt glas vatten.Glöm inte att tillsätta lite salt i vätskan.
När gröten är klar måste du stänga av brännaren och vänta 10-15 minuter: det är tillrådligt att bovetet inte är särskilt varmt när det blandas med köttfärsen.
Förresten, den resulterande mängden kokt spannmål bör vara lika med ett halvt kilo hackat kött.
Du måste lägga till en riven lök, en hackad vitlöksklyfta och ett rått ägg till blandningen.
Blandningen ska saltas, peppras och blandas väl.
Resultatet blir en bas från vilken flera kotletter ska bildas.Det senare ska rullas i mjöl, steka på varje sida i fem minuter och sjuda i tio minuter.
Slutresultatet kommer att bli riktigt läckert.