HomeUncategorizedVarför kotletterna visade sig torra: de viktigaste misstagen hos hemmafruar är namngivna

Varför kotletterna visade sig torra: de viktigaste misstagen hos hemmafruar är namngivna

När man lagar kotletter strävar ingen medvetet efter att förbereda en torr rätt..

Sådana kotletter kommer inte att glädja någon och kommer sannolikt inte att vara efterfrågade bland familjemedlemmar..

Men rätten kommer inte bara ut torr, påminner vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.

Av vilka anledningar blev kotletterna torra?

Trådigt kött

Vissa hemmafruar tror att för att göra kotletter kan du använda det billigaste köttet med ett stort antal vener.Logiken är enkel: du behöver bara mala köttet så fint som möjligt med en köttkvarn.

Men med en sådan huvudkomponent kommer kotletterna aldrig att bli saftiga.

Dietkött utan tillsatser

Många människor gillar att använda dietkött som bas och tar hand om sin hälsa.Men sådana kotletter blir nästan alltid torra.

Därför bör en tredjedel av den totala volymen komma från fett kött.Om du inte vill kombinera, måste du lägga till en bit rivet (förfryst) smör.

Produkten kan ersättas med ister.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna