Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten..
Detta är en missuppfattning.
Komjölk har länge upphört att förvåna gourmeter som vill upptäcka nya aspekter av kaffe, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert.
Varför riktiga finsmakare väljer kokosmjölk
Han har utsökt smak
Kokosmjölk ger även en vanlig kaffedryck en exotisk smak.Kokosmjölk är verkligen unik i sin smak.
För att bli övertygad om detta behöver du bara prova det minst en gång.
Ersättning för socker
En sann gourmet kommer aldrig att lägga socker till kaffe: denna komponent berövar drycken dess originalitet.På grund av sockret kommer inte ens elitbönor att smaka annorlunda än billigt kaffe från snabbköpet.
Kokosmjölk har en naturlig sötma som bara förstärker smaken och aromen av kaffe, men inte ’dödar’ dem.