HomeUncategorizedVarför cheesecakes inte bakas och faller sönder: huvudorsakerna är namngivna

Varför cheesecakes inte bakas och faller sönder: huvudorsakerna är namngivna

Ingen vill att cheesecakes ska falla sönder under stekning eller förbli råa inuti..

Därför måste du följa vissa regler för att förbereda rätten..

Om du vill att dina cheesecakes alltid ska bli perfekta, så delade vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, sina huvudsakliga hemligheter.

Varför bakas inte cheesecakes och faller isär?

Fuktighet av keso

Som det visade sig ligger huvudorsaken i det faktum att du inte helt befriade kesoen från överflödig fukt.Om huvudkomponenten är våt, kommer ostkakorna inte att tillagas.

De kommer inte att hålla sin form och blir blöta.

Överskott eller brist på ägg

Ett eller två ägg räcker för att göra cheesecakes av hög kvalitet.Därför ska du inte helt vägra att introducera dem, men du ska inte heller lägga till dem i stora mängder.

Begränsa dig därför till 1-2 ägg.

Socker.

Ofta ligger orsaken till misslyckandet i den stora mängden socker.Det är bättre att försöka introducera det i begränsade mängder, eftersom ostkakorna annars kommer att brännas och falla isär.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna