Ingen vill att cheesecakes ska falla sönder under stekning eller förbli råa inuti..
Därför måste du följa vissa regler för att förbereda rätten..
Om du vill att dina cheesecakes alltid ska bli perfekta, så delade vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, sina huvudsakliga hemligheter.
Varför bakas inte cheesecakes och faller isär?
Fuktighet av keso
Som det visade sig ligger huvudorsaken i det faktum att du inte helt befriade kesoen från överflödig fukt.Om huvudkomponenten är våt, kommer ostkakorna inte att tillagas.
De kommer inte att hålla sin form och blir blöta.
Överskott eller brist på ägg
Ett eller två ägg räcker för att göra cheesecakes av hög kvalitet.Därför ska du inte helt vägra att introducera dem, men du ska inte heller lägga till dem i stora mängder.
Begränsa dig därför till 1-2 ägg.
Socker.
Ofta ligger orsaken till misslyckandet i den stora mängden socker.Det är bättre att försöka introducera det i begränsade mängder, eftersom ostkakorna annars kommer att brännas och falla isär.