HomeUncategorizedVåga inte ens: 4 livsmedel som du aldrig bör äta med ägg

Våga inte ens: 4 livsmedel som du aldrig bör äta med ägg

Att äta ägg med vissa livsmedel är förenat med gastrointestinala problem och allergiska reaktioner.

Vi berättar vilka livsmedel som är bäst att inte kombinera med ägg.

Vad man inte ska äta med ägg

Näringsexperter rekommenderar inte att man kombinerar frukt, särskilt citrusfrukter, fisk, sojasås och mjölk med ägg.

Ägg bör inte kombineras med citrusfrukter eftersom det kan uppstå obehag i munnen.

Mjölk och fisk bör inte konsumeras tillsammans med ägg eftersom matsmältningsproblem kan uppstå.

Dessutom kan en allergisk reaktion utvecklas när ägg konsumeras tillsammans med fisk.

Av samma anledning är det inte rekommenderat att kombinera ägg med sojasås.

Tidigare berättade vi hur man förbereder rödbetor för vintern för borsjtj och sallader.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna