Smaken av köttfärs till dumplings kan alltid förbättras om du inte begränsar dig till att bara använda standardingredienser..
Av denna anledning är det värt att lära sig om vilka livsmedel som ska introduceras..
Kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert, talade om vilka tillsatser som avsevärt kommer att förbättra kvaliteten på malet kött för dumplings.
Vilka tillsatser pratar vi om?
Zucchini
Nu vet många inte vad de ska göra med den rika skörden av zucchini.Rivna bör de till exempel definitivt användas som köttfärs till dumplings.
Godbiten kommer inte bara att smaka godare, utan också märkbart saftigare.
Kål
Det är inte alla som vet att vissa kockar även lägger strimlad kål till köttfärsen för en aning av smak.Dessa dumplings kommer att visa sig vara väldigt originella.
Andra komponenter för saftighet och arom
Du kan hacka alla typer av grönt och lägga till dem i köttfärsen för dumplings.Vissa kockar lägger till en liten mängd mjölk eller grädde med låg fetthalt.
Du kan också lägga till lite ister eller krossad is.