HomeUncategorizedVad man ska lägga till i pannan när man lagar ris som...

Vad man ska lägga till i pannan när man lagar ris som tillbehör: inte alla hemmafruar vet

En tillbehör baserad på riskorn är idealisk för alla rätter..

Men varje hemmafru har förmodligen stött på det faktum att även en dyr produkt av hög kvalitet inte alltid blir smulig och välsmakande..

Därför rekommenderar vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova, att du lägger till speciella hemliga ingredienser i pannan när du lagar en sidorätt.

Vilka tillsatser pratar vi om?

Grönt te

Många kommer att bli förvånade över det faktum att grönt te har en mycket kraftfull effekt på ris.Spannmålen blir otroligt smulig och vacker.

En påse räcker för en standardportion ris.

Komponenten ska införas omedelbart efter kokning.

Jasminte

Detta alternativ är idealiskt för dem som älskar gourmetmat.Jasminte kommer att göra riset helt unikt.Tillbehöret är idealiskt ur estetisk synvinkel: kornen ser hela ut och blir inte överkokta.

Jasminte tillför också en subtil arom och en antydan till smak.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna