Det fina med hemmagjorda dumplings är att du alltid kan förbättra deras smak genom att lägga till arom och smak med ytterligare ingredienser..
Därför är det alltid värt att tillsätta inte bara klassiska komponenter i köttfärsen..
Vissa ovanliga ingredienser, enligt kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings matlagningsexpert, kan göra dumplings mycket bättre.
Vad kan jag lägga till?
Vitlök
Ett par skivor räcker för att göra dumplings otroligt aptitretande och aromatiska.Det är bäst att använda färsk vitlök, som rekommenderas att hackas med en kniv.
Lite is
Om du lägger till en liten mängd krossad is kommer dumplings att bli otroligt saftiga: köttet kommer bokstavligen att smälta i munnen.
Grön
Glöm inte att aromatiska örter passar bra till den här rätten.Du kan använda vilken typ av grönt du gillar bäst.
Den ska också hackas med en kniv innan den tillsätts i köttfärsen.