Zucchini-pannkakor är precis den rätt som kräver ett minimum av produkter och ansträngning och som samtidigt ger maximal smak..
Receptet delades av kocken Yulia Arkhipova, expert på onlinepublikationen BelNovosti..
För detta behöver du följande produkter (angivna kvantiteter för en liten zucchini):
Om möjligt (och önskat) kan du lägga till dill, som först ska finhackas.
För att göra zucchinipannkakor, skala grönsaken och riv fruktköttet med ett rivjärn med stor maskvidd.
Blanda den resulterande massan med riven ost, mjöl och hackad vitlök.Glöm inte salt och kryddor.
Nu kan du börja steka – förbered pannkakorna i en stekpanna smord med vegetabilisk olja, tills de är gyllenbruna på varje sida.
Till servering, använd gräddfilssås gjord på gräddfil, färska örter, vitlök och kryddor.
Tidigare skrev BelNovosti hur man lagar även den billigaste pastan läckert.