HomeUncategorizedVad man ska laga med zucchini: en ovanlig efterrätt på 30 minuter

Vad man ska laga med zucchini: en ovanlig efterrätt på 30 minuter

I gamla dagar stängde sovjetiska hemmafruar kompotter med zucchini och frukt för vintern.De sa att det smakade ananas.

Tiderna av knapphet är borta, men entusiasmen finns kvar.Och om fransmännen gör löksylt, varför inte göra zucchinisylt?.

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man stänger en squash med citrusfrukter för vintern.

Du behöver:

  • zucchini 1,5 kg.
  • apelsin 2 st.
  • lime 1 st.
  • citron ½ st.
  • socker 1 kg.
  • gelatin 20 gr.
  • Hur man lagar mat

    1.Endast unga zucchini, som skalas och fröas, är lämpliga för sylt och skärs sedan i små kuber.Gelatin måste fyllas med vatten i förväg.

    2.Citrusfrukter behöver inte skalas, så du måste tvätta dem noggrant och behandla dem med kokande vatten.

    3.Frukterna skärs i bitar tillsammans med skalet, blandas med zucchini, täcks med socker och rörs om.

    4.När blandningen släpper saft och sockret smälter, sätt pannan på elden, koka upp och koka i ytterligare 25 minuter på låg värme.

    5.Tillsätt gelatin, blanda och häll blandningen i sterila burkar.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna