Medan hemmafruar fortfarande har ledig tid som inte behöver läggas på att kontrollera hembyggnaden, har du tid att rulla ihop några burkar med aubergine-snacks..
Vanligtvis är paprika eller tomater i sig täckta av tomatsås, men aubergine i den här versionen är inte värre..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Rena auberginer måste skalas och köttet skäras i tärningar, saltas och lämnas i 15-20 minuter.
2.Finhacka löken och tomaterna.
3.Stek auberginerna tills de är gyllenbruna och lägg på hushållspapper.
4.I samma stekpanna fräs löken på låg värme i 10 minuter.
När det blivit genomskinligt och mjukt, lägg i tomaterna och stek i ytterligare 10 minuter.
5.Den färdiga såsen ska svalna.Tillsätt kryddor och mal vitlöken med en mixer.
6.Tillsätt aubergine i den färdiga purén, låt den brygga i några minuter och du kan servera, garnerad med örter.smaklig måltid!