HomeUncategorizedVad man ska laga från zucchini: snabbt, enkelt, välsmakande - 3 rätter

Vad man ska laga från zucchini: snabbt, enkelt, välsmakande – 3 rätter

Om du har några zucchini och lite tid, erbjuder vi dig tre enkla och snabba recept som kommer att glädja dig och dina nära och kära..

Redo att överraska alla med dina kulinariska talanger? Då sätter vi igång!

Dessa recept delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti onlinepublikation inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.

Zucchini med kycklingfilé

Ingredienser:

1.Filé – 300 g.
2.Zucchini.
3.paprika – 1 st.
4. 50 g tomatpuré.
5. 1 timmel.torkad basilika.
6.Peppar och salt efter smak.

Arbetsförlopp:

Tvätta kycklingfilén, torka torrt och skär i små bitar.Zucchini – tunna skivor, peppar – remsor.

Stek kycklingfilé.Tillsätt zucchinin och låt sjuda i cirka 15 minuter.

Tillsätt tomatpuré och kryddor och låt puttra ytterligare ett par minuter.Tillsätt sedan separat stekt paprika.

Zucchinisylt

Mycket smakrik sylt med citronsmak.

Ingredienser:

1.Skär 1 kg skalad och fröad zucchini i tärningar.
2. 1 kg socker.
3. 2 citroner.

Arbetsförlopp:

Tillsätt socker till den hackade zucchinin och låt stå över natten.

Tillsätt skalade citroner.Koka tills den är klar.

Grönsakskaviar

Ingredienser:

Ett par ung zucchini, en lök, en morot, två tomater, medelstora rödbetor, vitlök, socker och salt efter smak, smaksättning och en halv matsked vinäger.

Arbetsförlopp:

Hacka alla grönsaker och stek i tur och ordning: först lök, sedan allt annat utom tomater.

Efter att grönsakerna har stekts, tillsätt skalade tomater, skär i små bitar, kryddor och sänk värmen.

Sjud grönsakerna i 15 minuter.Överför sedan till en mixer och låt den få önskad konsistens.Det är det, kaviaren är klar.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna