Zucchini kan syltas till vintern med ett mycket enkelt recept som inte tar mycket tid..
Resultatet är en mycket välsmakande aptitretare, som om så önskas kan serveras som tillbehör tillsammans med kött..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Skär zucchinin i halvcirkelformade skivor 1 cm tjocka.
2.Överför dem till en skål, strö över salt och svartpeppar, socker och häll över vegetabilisk olja och vinäger.
3.Sedan måste du hacka örter och vitlök och strö arbetsstycket med denna blandning.
4.Blanda grönsakerna och låt marinera i rumstemperatur i 2 timmar.
5.Lägg dem i rena burkar, lägg dem i en kastrull med vatten och sterilisera dem i varmt vatten i 5 minuter vardera.
Vi rullar ihop det, vänder på det och efter att det har svalnat lägger vi det för förvaring på en mörk och sval plats.smaklig måltid!