HomeUncategorizedVad man ska göra med smör så att det inte bränns vid...

Vad man ska göra med smör så att det inte bränns vid stekning: erfarna kockar vet

För tillagning av vissa rätter i en stekpanna rekommenderas att använda smör..

Enligt kocken Yulia Arkhipova, en expert på BelNovosti-nätverkets publikation, som ett resultat av denna metod blir rätter godare och får en aptitretande skorpa..

Den enda nackdelen är att mejeriprodukten börjar brinna väldigt snabbt, och i vissa fall till och med bli svart.

Naturligtvis är en utsökt middag i en sådan situation uteslutet.

Men ge inte upp att steka med smör – du kan använda ett beprövat knep som förhindrar att oljan brinner för snabbt och bevarar dess naturliga smak.

För att göra detta behöver du bara blanda smör med vegetabilisk olja, helst solrosolja.

Det viktigaste är att inte överdriva det med mängden av det senare: det bör inte vara för mycket av det.

Du bör gå tillväga enligt följande: smörj först ytan på stekpannan med vegetabilisk olja, och först efter det lägg en bit smör i skålen – i det här fallet kommer ingenting att brinna.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna