HomeUncategorizedVad man ska ersätta ägg i kotletter: de bästa alternativen heter

Vad man ska ersätta ägg i kotletter: de bästa alternativen heter

Många människor har länge tillagat kotletter utan att använda ägg, eftersom det här alternativet är mycket bättre.

Som regel blir skålen mjuk och saftig.

Ägg har fått kritik främst för att de gör kotletterna segare än önskat, konstaterar kocken Yulia Arkhipova, tidningens kulinariska expert.

Vad kan du ersätta produkten med?

Bra jobbat med köttfärs

Få människor vet att det ibland räcker att bara knåda köttfärsen kvalitativt och hålla den i kylen.Kotletterna blir mjuka, saftiga och ömma.

Med detta tillvägagångssätt kan du inte heller införa ägg i kompositionen.

Mjöl

Inte alla vet att mjöl också kan binda ingredienserna i kotletter utan mycket svårighet.Det kommer att vara nödvändigt att helt enkelt införa ett par stora skedar av produkten i arbetsstycket.

Potatismos

Potatismos utan mjölk kommer att göra jobbet bäst.På grund av stärkelsen kommer färsen att vara ’bunden’ och kotletterna kommer inte att sönderdelas.

Havregrynsgröt.

Med havregryn kan du göra utmärkta puffiga kotletter som kan hålla sin form.Ta först en sked vardera av vatten och flingor, blanda och låt dem svälla.

Sedan introducerar vi blandningen i köttfärs.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna