HomeUncategorizedVad man lagar med aubergine: den stannar inte i kylskåpet

Vad man lagar med aubergine: den stannar inte i kylskåpet

Husfruar, skynda dig inte att skicka den återstående aubergineskörden för kaviar och andra vinterskördar..

Du kan förbereda ett läckert mellanmål för varje dag relativt snabbt och enkelt..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man förbereder auberginepålägg.

Du behöver:

  • auberginer 2 st.
  • tomater 2 st.
  • paprika 1 st.
  • vitlök 1 kryddnejlika.
  • majonnäs 1 msk.l.
  • örter, salt och peppar efter smak.
  • Hur man lagar mat

    1.Aubergine och paprika ska bakas i en ugn som är förvärmd till 180 grader Celsius.

    2.Vi använder bara den färdiga kärnan och kasserar huden.

    3.Skala tomaterna, ta bort kärnan och kärnorna och mal fruktköttet i en mixer.

    4.Blanda de beredda ingredienserna, tillsätt kryddor och pressad vitlök, hackade örter och majonnäs.

    5.Rör om, kyl och servera.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna