HomeUncategorizedVad man inte ska lägga till när man konserverar gurka: en ingrediens...

Vad man inte ska lägga till när man konserverar gurka: en ingrediens som gör gurkan mjuk

Om dina inlagda gurkor blir mjuka kanske du inte konserverar dem på rätt sätt..

Vi kommer att berätta vilken ingrediens som ger mjukhet till konserverade gurkor.

Vad ska man inte lägga till när man konserverar gurka

Experter rekommenderar starkt att man inte lägger till mycket vitlök när man konserverar gurkor.

Överskott av vitlök är den främsta anledningen till att inlagda gurkor blir mjuka.

Detta betyder inte att du helt behöver överge vitlök, men du bör under inga omständigheter lägga till mycket av det.

För en tre-liters burk med gurkor räcker det med två eller tre vitlöksklyftor.

Då blir gurkorna både doftande och krispiga.Att lägga till körsbärs- och ekblad hjälper också till att göra gurkan krispiga.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna