Om du vill överraska dina familjemedlemmar och gäster med kvaliteten på dina kotletter, räcker det inte med en klassisk uppsättning komponenter..
Ja, rätten kommer att bli ganska god, men det finns inget speciellt eller imponerande med en sådan goding..
Därför är det värt att överväga alternativet att introducera speciella tillsatser, säger kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsfrågor.
Vad kan du lägga till kotletter för att förbättra deras kvalitet?
Sked socker
Oroa dig inte för att kotletterna kommer att bli ’efterrätt’: du bör inte vara rädd för en sådan effekt.En tesked (tesked) socker per kilo kött kommer att göra kotletterna goda och krispiga.
Ströbröd
Om du gillar fluffiga och saftiga kotletter kan du istället för bröd lägga till ströbröd.Många är överens om att detta alternativ säkert kan anses vara mer framgångsrikt.
Tomater
Om du drömmer om kotletter med en otrolig nivå av saftighet, kommer en vanlig tomat bäst att klara uppgiften.
Det är bäst att ta en medelstor grönsak och glöm inte att ta bort skalet innan du lägger det i köttfärsen.
Granulerad vitlök
Sådana kotletter kan få även en välmatad person att känna sig hungrig: doften av maträtten kommer att vara imponerande.Detta kommer också att göra godbiten godare.