Antagligen skulle varje hemmafru vara nöjd om det fanns en rad människor som ville ha mer för sin matlagning..
Hur man gör exakt detta – om du förbereder ärtsoppa – berättade experten från BelNovosti-nätverkets publikation, kocken Yulia Arkhipova.
Hur man gör ärtsoppa godare
I färd med att förbereda denna maträtt använder kockar som regel rökt fläskrevben.
Men det här är inte det enda alternativet: du kan också prova att laga den första genom att kasta rökt ister och rökt kyckling i pannan (du kan använda vilken del av fågeln som helst, till och med vingar, ben eller svansar).
Späck och kyckling ska fyllas med vatten och sättas i eld.Det tar inte mycket tid, eftersom dessa produkter redan är klara.
Under tillagningsprocessen kommer de rökta ingredienserna att ge sin smak och arom till buljongen.
I slutet av tillagningen måste du ta bort kycklingen och rökt ister.
Skär isteret i tärningar och ta bort köttet från kycklingbenen, varefter du kan lägga tillbaka dessa produkter i pannan med soppan.
Tack vare dessa kulinariska knep får ärtsoppa en rik smak och arom av rökt kött.
Tidigare berättade vi för dig hur man gör vackra kuvert av rostat bröd med intressanta fyllningar.