HomeUncategorizedVad behöver göras med slaktbiprodukter för att bli av med den obehagliga...

Vad behöver göras med slaktbiprodukter för att bli av med den obehagliga lukten och smaken: kockarna har avslöjat sina hemligheter

De enda faktorerna som kan hindra hemmafruar från att regelbundet tillaga slaktbiprodukter är närvaron av en specifik smak och inte den mest behagliga aromen..

Dessa brister följer ibland till och med färdiga produkter..

Därför är det värt att lära sig om metoder som kan eliminera lukt och smak, säger vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.

Vilka är dessa metoder?

Mjölk

Vissa människor tycker synd om att slösa mjölk på att blötlägga slaktbiprodukter, men detta ’offer’ kommer definitivt att rättfärdiga sig själv.Rätten kommer att bli mör, aromatisk och välsmakande.

Slaktbiprodukter bör förvaras i mjölk i upp till en timme.

Marinad

Ett intressant faktum är att betning kommer att göra slaktbiprodukter mycket godare och mer intressant.Du kan välja vilka aromatiska örter och kryddor som helst till marinaden.

Flytande komponenter behövs inte i detta fall.Du bör vänta minst ett par timmar innan du lagar mat.

Grovt havssalt

Denna metod har varit känd under lång tid och är ganska populär.Du måste ta salt och bearbeta slaktbiprodukterna.Efter 20 minuter, häll vatten över dem, torka dem och börja laga mat.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna