Mjölk eller grädde – vilken av dessa kaffetillsatser är bättre?.
Många människor ser inte den grundläggande skillnaden..
Och förgäves, eftersom en av de två ovanstående alternativen är mycket bättre lämpad för den populära uppfriskande drycken.
Vi pratar om grädde.Det är de som bör läggas till kaffet.
Denna rekommendation delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagningsområdet, en kock och en fjärdeklassig bagare.
Hur är grädde bättre än mjölk?
Svaret är enkelt: grädde har en högre fetthalt.
Det är av denna anledning som denna mejeriprodukt passar bättre med kaffe än mjölk.
Tack vare grädden får den uppiggande drycken mjukhet och en mycket behaglig arom.Beskan går bort och sötman börjar kännas väl.
Men mjölk förbättrar inte smaken på kaffe så mycket.
Denna tillsats används snarare för att snabbt göra temperaturen på den uppiggande drycken mer acceptabel.
Därför, om du har möjlighet att hälla grädde i ditt kaffe, tillsätt den, inte mjölk.
Den enda nackdelen med det krämiga kosttillskottet är dess något högre kaloriinnehåll.Denna punkt kan vara viktig för människor som går ner i vikt.