HomeUncategorizedTja, en mycket originell maträtt: hur man lagar vattenmelonbiff

Tja, en mycket originell maträtt: hur man lagar vattenmelonbiff

Vattenmelonsäsongen närmar sig sitt slut, så det är dags att njuta av din favoritsmak av den saftiga frukten..

Om du har fått dig mätt på dessa meloner och redan har provat alla sorters smoothies, grönsaker, sallader och andra rätter som innehåller vattenmelon, prova en annan icke-standardlösning – vattenmelonbiff..

En expert från nätverkspublikationen BelNovosti, kocken Yulia Arkhipova, talade om hur man överraskar gäster och familjemedlemmar.

Förutom vattenmelon behöver du honung, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar.

Det första steget är att skära vattenmelonen – försök att skära ut jämna rektanglar från fruktköttet, vars tjocklek är cirka 3 cm.

Nästa steg är att förbereda marinaden, för vilken du behöver blanda honung, olja, vinäger och kryddor.

När allt är klart, lägg vattenmelonen i den resulterande såsen i 20 minuter.

Efter denna tid, värm grillpannan och lägg vattenmelonbiffarna på den.Stek på medelvärme på varje sida tills du ser gyllene ränder på den röda vattenmelonmassan.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna