HomeUncategorizedSluta dressa dina sallader med majonnäs: använd den här produkten bättre -...

Sluta dressa dina sallader med majonnäs: använd den här produkten bättre – det kommer att bli godare och hälsosammare

Kläder du alltid Oliviersallad och andra sallader med majonnäs?.

Var medveten om: du gör ett allvarligt kulinariskt misstag!.

Det finns trots allt en produkt som är en mycket mer intressant dressing.

Salladen som denna ingrediens läggs till blir mycket mer aptitretande.

Dessutom är komponenten inte lika skadlig som majonnäs.

Men exakt vilken produkt pratar vi om? Denna fråga besvarades av Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för onlinepublikationen Belnovosti, en kock och bagare i fjärde klass.

Vad man ska använda som salladsdressing

Rätten ska kryddas inte med majonnäs, utan med gräddfil.Ju tjockare denna fermenterade mjölkprodukt är, desto bättre.

Tack vare tjock gräddfil blir salladen mörare.Smaken av grönsaks- och köttingredienser kommer att avslöjas mycket bättre.

Gräddfil har en annan allvarlig fördel jämfört med majonnäs.Vi pratar om ett mycket lägre kaloriinnehåll.

Energivärdet för fermenterad mjölkprodukt är cirka 200 kcal.Och såsen, som innehåller äggula, smör och socker, har flera gånger fler kalorier än gräddfil.

Tidigare presenterades ett recept på ett mycket välsmakande ’femminuters’ ister i en burk.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna