HomeUncategorizedSkynda dig inte att lägga till äggulor till Olivier: här är vad...

Skynda dig inte att lägga till äggulor till Olivier: här är vad du behöver göra med dem

Kokta ägg är en viktig komponent i Olivier..

Tack vare denna ingrediens får salladen en ljus smak, ömhet och mättnad..

Det är dock inte alla amatörkockar som lägger till denna komponent till maträtten korrekt.

Yulia Arkhipova, en expert i Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagning, kock, fjärde klassens bagare, rekommenderar inte att lägga till ägg helt till Olivier.

Enligt specialisten måste du först dela upp den kokta produkten i vita och äggulor.

Först ska den vita delen av äggen synas i salladen.Men äggulorna måste utsättas för en viss ’bearbetning’.

Vad behöver göras med äggulorna innan du lägger till Olivier

Äggulor ska malas med salt och göras till en del av en läcker sås.

Så, Olivier ska inte kryddas med majonnäs.Det är bättre att förbereda en dressing som består av följande komponenter:

  • 3-4 äggulor, mosade med salt.
  • 1 tsk senap.
  • 200 gram gräddfil.
  • 1 tsk citronsaft.
  • Resultatet är en underbar sås som kommer att göra salladen otroligt god.

    Förresten, närvaron av äggulor endast i dressingen kommer allvarligt att förbättra utseendet på skålen.

    Faktum är att det inte kommer att finnas några gula ’smulor’ i Olivier-salladen: salladen kommer att se väldigt snygg ut.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna