Trött på draniki? Kolla in den här andra potatisrätten.
Vi talar om en paj som är smakrik, saftig och rejäl.
Det finns inget komplicerat i beredningen av denna maträtt.Och du behöver inte lägga ner mycket tid.
Du kommer att få ett riktigt kulinariskt mästerverk, som i sin smak inte är sämre än potatisfritters.
Receptet på denna intressanta maträtt delades av Yulia Arkhipova, en expert inom matlagning, kock och bagare i den fjärde kategorin av Belnovosti online-utgåvan.
Ett recept på potatispaj
Först måste du förbereda fyllningen.Det finns många olika alternativ, men svampar passar bäst med potatis.
Skiva champinjonerna och stek dem i en stekpanna tillsammans med den hackade löken.
Riv sedan ett halvt kilo skalade potatisar, salta och peppar den resulterande massan, tillsätt några örter och 3 råa ägg.Blanda allt innehåll i behållaren väl.
Därefter placerar du hälften av den resulterande potatis- och äggblandningen i en uppvärmd stekpanna.
Mellanlagret är de tidigare uppvärmda svamparna och lökarna.Det översta lagret är den andra halvan av potatissmeten.
Täck pannan med ett lock, vrid värmen till minimum och vänta en tredjedel av en timme.
Ta sedan av locket, vänd pajen, lägg på locket igen och tillaga rätten i ytterligare en kvart.
I slutet kommer du att få en riktig läckerhet, som förmodligen kommer att glädja alla fans av draniki.
Tidigare fick matälskare veta vad de skulle tillsätta när de stekte fisk för att ge rätten en krispig gyllene skorpa.