HomeUncategorizedSå här bevarar de det i fabriker: ett gammalt recept - vad...

Så här bevarar de det i fabriker: ett gammalt recept – vad man ska göra för att göra gurkan smakrik och krispig

Gurkor på burk är nästan alltid goda och krispiga, vilket inte kan sägas om hemmagjorda..

Yulia Arkhipova, en expert inom det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock och bagare i den fjärde kategorin, förklarar hur man uppnår denna effekt.

Hur man får god och krispig konserverad gurka

Du behöver följande ingredienser: dillparaplyer, pepparrotsrot, vitlök, vinbärsblad, paprika (2 fjärdedelar per burk), lagerblad (högst 4 bitar per burk), socker (en matsked per burk), salt (två matskedar per burk), vinäger (5 matskedar per burk), svartpepparkorn (matsked per burk) och kryddpepparärter (tesked per burk).

Vi lägger dill, pepparrot, vinbärsblad i burkar, fyller dem med gurkor och häller kokande vatten.

Efter 10 minuter, töm det kokande vattnet och upprepa proceduren.Tillsätt sedan lagerblad, svartpeppar, kryddpeppar, salt och socker.

Fyll burkarna med kokande vatten för tredje gången, tillsätt vinäger, rulla ihop burkarna, vänd på dem, slå in dem och låt dem stå varma i 12 timmar.

Tidigare har experten förklarat varför man ska tillsätta te och citronsaft när man kokar ris.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna