HomeUncategorizedReceptet på den perfekta marinaden för grillning har avslöjats och sommarens sämsta...

Receptet på den perfekta marinaden för grillning har avslöjats och sommarens sämsta alternativ har utsetts

Kött kokat över kol ska vara saftigt och mjukt, till vilket marinad används..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man förbereder den perfekta marinaden, samt vilka sommarrecept som är bäst att lämna åt sidan..

Till att börja med rådde kocken oss att glömma marinader baserade på majonnäs, gräddfil och andra fermenterade mjölkprodukter under den varma årstiden.

Bakterier kan aktivt föröka sig i denna miljö, vilket kan leda till matförgiftning.

Den perfekta marinaden

Detta anses vara det klassiska receptet för att krydda kött för grillning, bekant för varje sovjetisk turist.

För att förbereda den använder du:

  • vinäger.
  • lagerblad.
  • svartpeppar
  • pepparkorn.
  • salt.
  • mineralvatten.
  • Så för 750 gram kött behöver du 125 ml mineralvatten och 1 msk.l.vinäger.

    Lök, kryddor och kryddor kan tillsättas efter smak.

    Det rekommenderas att marinera köttet på kvällen så att det går minst 12 timmar innan det tillagas.

    Tidigare berättade vi för dig vad du ska laga hirsgröt med – vatten eller mjölk.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna