HomeVäxterPåminner om köttpajer: ett ovanligt sätt att förbereda pannkakor

Påminner om köttpajer: ett ovanligt sätt att förbereda pannkakor

Det visar sig att pannkakor kan vara lika mättande och läckra som pajer..

Och detta resultat kan uppnås utan att nämnvärt öka tillagningstiden..

När allt kommer omkring finns det ingen anledning att slösa tid på att knåda deg och modellera.

Huvudhemligheten är att använda ytterligare ingredienser.

Vi pratar om kokta ägg, salladslök och bakad kycklingfilé.

Receptet på läckra pannkakor (som förmodligen mer korrekt skulle kallas lata pajer) delades av en expert i Belnovosti-nätverkets publikation inom området matlagning, kock, fjärde klassens bagare Yulia Arkhipova.

Hur man gör lata kycklingpajer

Ta en skål och knäck ett ägg i den.

Salta vita och äggula, tillsätt en matsked strösocker och blanda innehållet i behållaren noggrant.

Häll 350 milliliter kefir i den resulterande massan (drycken ska inte vara kall), tillsätt 170 gram mjöl och tillsätt en tesked bakpulver.

Efter att ha blandat igen får du en bas som du behöver lägga till ett hackat kokt ägg, lite hackad salladslök och 150 gram kycklingfilé skuren i små bitar (tidigare värmebehandlad i ugnen).

Du kommer att få degen från vilken pannkakorna kommer ut.Stek dem på medelvärme.

Tidigare fick gourmeter veta hur man lagar potatiskotletter.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna