Det visar sig att pannkakor kan vara lika mättande och läckra som pajer..
Och detta resultat kan uppnås utan att nämnvärt öka tillagningstiden..
När allt kommer omkring finns det ingen anledning att slösa tid på att knåda deg och modellera.
Huvudhemligheten är att använda ytterligare ingredienser.
Vi pratar om kokta ägg, salladslök och bakad kycklingfilé.
Receptet på läckra pannkakor (som förmodligen mer korrekt skulle kallas lata pajer) delades av en expert i Belnovosti-nätverkets publikation inom området matlagning, kock, fjärde klassens bagare Yulia Arkhipova.
Hur man gör lata kycklingpajer
Ta en skål och knäck ett ägg i den.
Salta vita och äggula, tillsätt en matsked strösocker och blanda innehållet i behållaren noggrant.
Häll 350 milliliter kefir i den resulterande massan (drycken ska inte vara kall), tillsätt 170 gram mjöl och tillsätt en tesked bakpulver.
Efter att ha blandat igen får du en bas som du behöver lägga till ett hackat kokt ägg, lite hackad salladslök och 150 gram kycklingfilé skuren i små bitar (tidigare värmebehandlad i ugnen).
Du kommer att få degen från vilken pannkakorna kommer ut.Stek dem på medelvärme.
Tidigare fick gourmeter veta hur man lagar potatiskotletter.