När man äter olivier klagar finsmakare ofta: ’Det är något som saknas.’.
Salladen kanske inte är tillräckligt mör.
Ofta saknar maträtten en klar smaknyans.
Det bästa är att det är mycket lätt att förhindra sådana kulinariska misslyckanden.
Det räcker att använda en hemlig ingrediens, som av någon anledning inte nämns i nästan något av olivierrecepten.
Vad ska man lägga till olivier för mörhet och smak
Enligt Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, en expert på Belnovosti online-utgåva inom matlagning, är den mest ’magiska’ komponenten smältost.
Det är denna produkt som kommer att göra salladen mycket mer öm och aptitretande.
Ingrediensen är bra eftersom den bidrar till att förnya och förbättra maträtten, trots sin låga kostnad.
Hur man korrekt lägger till smält ost till olivier
För det första måste du komma ihåg det korrekta förhållandet mellan ingredienser.En ost räcker för fyra potatisar och tre kokta ägg.
För det andra måste den bearbetade osten strimlas på ett visst sätt.Den ska inte tärnas utan rivas.Med andra ord, använd ett rivjärn.