HomeUncategorizedNästan alla gör det här misstaget: varför kan ett ägg inte knäckas...

Nästan alla gör det här misstaget: varför kan ett ägg inte knäckas direkt i en stekpanna?

Äggröra är en av de mest populära ’morgonrätterna’..

Vid första anblicken är det inget komplicerat att förbereda den här rätten..

Men i verkligheten gör nästan alla människor ett allvarligt misstag.De knäcker ägget direkt i pannan.

Gör du detta också? Förgäves!

När allt kommer omkring måste du först bryta ägget i en kopp, skål eller någon annan djup behållare, betonar Yulia Arkhipova, expert på Belnovosti onlinepublikation inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.

Varför ska ett ägg brytas i en annan skål?

Låt oss föreställa oss en situation: tre ägg är redan stekta i en stekpanna.Du bryter det fjärde ägget i skålen.Och så visar det sig att det är ruttet.

Resultatet är tråkigt: hela innehållet i stekpannan måste slängas.Och så måste man diska länge och koka äggröran igen.Tid och produkter går förlorade.

För att undvika att hamna i sådana problem måste varje ägg delas i någon liten behållare.

Detta måste göras för att säkerställa produktens färskhet.

Dessutom, om skalfragment kommer in i vitorna, blir det mycket lättare att ta bort dem från en kopp eller skål än direkt från stekpannan.

Det mest korrekta sättet att skydda bröd från mögel beskrevs tidigare.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna